Nieuws

RG wedstrijd – 11 november Almere

Lea en Andromachi namen afgelopen zaterdag in Almere deel aan een individuele wedstrijd. Beide meisjes lieten op niveau 4 een mooie hoepeloefening zien bij de pré-junioren. Het was voor hun extra spannend, want ze hadden maar kort de tijd gehad op het oefenen van deze oefening en ze deden 2 niveau’s hoger mee ten opzichte van het vorige seizoen. Ondanks de zenuwen en kleine foutjes wist de jury hun oefeningen te waarderen met een gouden medaille. Iets waar de dames (en trainsters) trots op mogen zijn!

/ RG

3 open lessen groepsspringen

Groepsspringen is diverse sprongen, overslagen en salto’s uitvoeren op een van de vier toestellen: trampoline, kast-trampoline, kast-plankoline of de lange mat. De sprongen worden uitgevoerd samen met je teamgenoten in een snel tempo achter elkaar. Een hele stoere en spectaculaire wedstrijdsport jongens en meiden vanaf 8 jaar.

De proeflessen worden gegeven op 21 september, 28 september en 5 oktober van 18.15 tot 19.15 uur in gymzaal de Noordhoren door Yvonne Hartman.

Aanmelden voor een proefles kan door een mail te sturen naar: info@swift64gymnastiek.nl; vermeld naam en leeftijd van uw zoon of dochter.

Bij genoeg aanmeldingen start de les groepsspringen op 12 oktober. Wij zijn heel blij deze les te kunnen toevoegen aan ons aanbod.

/ Groepsspringen

Grote Clubactie 2021

Dans- en Gymnastiekvereniging Swift ‘64 gaat loten verkopen voor het uitbreiden van materiaal.

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Dans- en Gymnastiekvereniging Swift ’64. Onze leden zetten zich dit jaar in voor het uitbreiden van materiaal.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen wij die extra steun goed gebruiken; 80% gaat naar de club.

Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Vorig jaar lukte het door onze fanatieke leden om maar liefst €466,60 euro op te halen!

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. Vanaf donderdag 9 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Sponsor jij ons vereniging ook via onderstaande link? https://lot.clubactie.nl/lot/swift-’64-dans–en-gymnastiek-/405162

/ Algemeen

Algemene Ledenvergadering

Op maandag 17 mei 2021 aanstaande vindt de Algemene Ledenvergadering van Swift ’64 Gymnastiek plaats. Deze zal online via Teams plaatsvinden om 20.00 uur.

Leden die deze vergadering willen bijwonen kunnen zich aanmelden door voor 9 mei een mail te sturen naar: bestuur@swift64gymnastiek.nl  t.a.v. ledenvergadering.

Deze vergadering is een mooie gelegenheid om kennis te maken met het bestuur. Graag geven wij u meer informatie over het bestuur en de beschikbare vacatures (als vrijwilliger).

Wij rekenen op uw komst!

/ ALV

Deen Actie – Uitreiking

Op vrijdag 25 sept hebben wij een cheque in ontvangst mogen nemen bij de Deen Swifterbant. Wij willen iedereen die heeft geholpen hartelijk bedanken voor het sparen bij de Deen. Wij zijn ontzettend blij met de €1250 voor onze vereniging.

/ Algemeen

Grote Clubactie 2020

Swift ’64 Gymnastiek en Dans gaat loten verkopen voor de Grote Clubactie! Dit jaar willen wij de opbrengst besteden aan materiaal voor de vereniging. Help jij mee om onze clubkas te spekken? Vanaf 19 september kun je loten kopen bij onze leden of online!

Online via deze link: https://clubactie.nl/lot/swift-64gymnastiek-en-dans/405162

/ Algemeen

Deen actie

Van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september kan je sponsormunten sparen voor onze vereniging. Bij iedere € 10,- aan boodschappen ontvang je een sponsormunt die je in de winkel kan inleveren voor de Dans- en gymnastiekvereniging Swift’64.

Van het opgehaalde bedrag willen wij een dag vol gratis workshops aan onze leden aanbieden.

/ Algemeen

22-08 RG Workshop

Voor alle meiden van groep 3 t/m 8 organiseren we er op zaterdag 22 augustus een workshop Ritmische Gymnastiek.

Ritmische gymnastiek is prachtig om te zien en fantastisch om te doen.

Wil je mee doen? Bekijk de flyer voor meer informatie en meld je aan!

/ Algemeen